Individuelle forløb og stresshåndtering

Klarhed og Balance

Individuelle samtaler er et tilbud for både virksomheder og private.

Gud give mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan, og visdom til at se forskellen. (Sindsrobønnen)

Coaching og stresshåndtering

Jeg tilbyder coaching både på livet generelt, men også som håndtering af stress og pres i livet.
Jeg tager afsæt i det som du har brug for at have i fokus. Når vi går i gang viser det sig ofte, at jeg kommer til at gøre brug af hele værktøjskassen efter behov. Vi kan kalde det en god blanding af coachteknikker, præsentation af forskellige modeller, meditative øvelser og guidning og energiarbejde. Det er min erfaring, at det er en rigtig god kombination, og at du allerede første gang går derfra med en oplevelse af mere ro og klarhed. Det giver håb og det giver dig redskaber til selv at navigere i dit liv. Gennem opfølgende sessioner stabiliseres dit fundament, så du bliver bedre og bedre til at holde fast i dit indre anker og kan sortere og prioritere klogt i dit liv.

Der er forskel på hvordan vi oplever stress. Mange oplever det som om systemet er sat i alarmberedskab, med trykken i brystet, hjertebanken hukommelsessvigt, mm. Energetisk opleves det som en mere eller mindre konstant uro eller flimren. Når vi arbejder med energibevidsthed i håndteringen af stress vil du sandsynligvis mærke en forandring allerede efter første gang.

Tænker du det kunne være noget for dig? Ring så finder vi en tid til dig.

Individuelle udviklingsforløb

Jeg tager altid udgangspunkt i det du kommer med og har på hjertet. Stille bevæger jeg mig med ind ad de stier, der viser sig og hjælper dig med at komme, tilbage, i kontakt med, det du har glemt eller ikke ser på din vej. Jeg har en ret stærk etik omkring mit arbejde, og forsøger at vejlede og skabe et grundlag for, at du kan træffe de bedste beslutninger for dig i dit liv.

Jeg bruger værktøjer fra hele min værktøjskasse, coaching, intuition, og energiarbejde.
Det kan være et stille arbejde, men for mig bliver det oftest til guidninger, hvor du får mulighed for at følge med og i flere planer mærke de forandringer vi arbejder med. Det betyder at du får noget med dig hjem, som du kan støtte dig til på din vej videre.

Det kræver mod at gå den vej, men på den lange bane bibeholder du din integritet og du får mulighed for at få ryddet op i det helt grundlæggende, der giver benspænd og gentager mønstre igen og igen. Du får mulighed for at slippe fri og gøre noget andet.

Hvis du vælger at taget springet ind i resten af dit liv sammen med mig kan du bestille tid på mail eller SMS.