Baggrund for klarhed og balance

Velkommen til

Her kan du læse lidt om mig og mine tanker og mit arbejde


Jeg hedder Nete – jeg har en passion for at skabe udvikling sammen med mennesker.


Jeg er kommet til jorden med en gave til at se bag ved tingene og fornemme større sammenhænge. Det har givet mig en vej i livet, hvor jeg har været optaget af hvordan….? eller hvorfor…?. Jeg er særlig optaget af, hvordan vi kan gøre verden til et bedre sted at være og ikke mindst, hvordan vi kan gøre vores aftryk på jorden mere bæredygtigt. Først som biolog, dernæst som lektor på et seminarium med fokus på økologisk pædagogik, og siden med et organisatorisk fokus på at skabe bæredygtighed i vores arbejde sammen og hver for sig. Alt det har jeg med i bagagen når jeg træder ind i næste epoke, hvor jeg lægger vægt på at skabe bæredygtighed indefra, ved at skabe øget bevidsthed gennem et balanceret fundment. Jeg har efterhånden erfaret, at hvis vi skal lykkes med at skabe forandringer for vores liv – både i det små og i det store – sammen og hver for sig – skal vi en gang imellem skubbe egoet lidt til side og give plads til en mere bevidst eller balanceret version af os selv, der giver os mulighed for at træffe mere langsigtede og bæredygtige valg.

Baggrund

Først i nullerne begyndte jeg min spirituelle rejse med 3 års uddannelse i bevidstologi (spirituel forståelse/livsfilosofi, klarsyn og energiarbejde) . Flere og flere løse ender begyndte at nå sammen i større forståelser af sammenhænge. I det levede liv (blandt andet som lektor på pædagog seminariet), blev jeg optaget af, hvordan vi i den periode snakkede anerkendelse og systemisk tilgang i en meget mental forståelse, men få havde forstået og handlede fra en dybere forståelse – en forankring i hjertet. Det pirrede min nysgerrighed og jeg blev optaget af, hvordan vi bliver de bedste versioner af os selv. Hvordan vi bevarer kontakten til os selv i en kompleks verden, der konstant presser os. Derfor sadlede jeg om fyldte flere systemiske uddannelser i bagagen og har siden arbejdet med udvikling af ledere, medarbejdere.

Gennem de sidste 15 år har jeg fortsat min spirituelle udvikling. Jeg har suppleret med en master i meditation og mindfulness, og to års uddannelse i højere clairvoiance og energiarbejde. Gennem mit arbejde har jeg introduceret meditation på arbejdspladsen, både som kurser, stresshåndtering og løbende tilbud. I mit arbejder med ledere og medarbejdere, kan jeg se at, hvis vi tør stå ved og med os selv kan vi stå stærkere samme i en kompleks verden. Hvis vi arbejder mere bevidst, mere balanceret vil vi hurtigt kunne se en forskel i vores tilgang til os selv og andre. Vi vil se det i vores egen trivsel, i vores prioriteringer, valg og ikke mindst i vores relationer.

Jeg kan se hvordan mennesker får modet til at leve deres liv, hvordan stresssygemeldte finder fodfæste og ledere får selvtillid og finder retning i deres lederskab.

Der er virkelig behov for at en øget bevidsthed i verden. Et behov for indre klarhed og balance så vi kan træffe bedre beslutninger for os selv, i vores relationer og vores omgivelser.

Ring endelig hvis du får lyst til at komme i gang.

Hvordan


Jeg har mange års erfaring med at arbejde med mennesker både i undervisningssammenhænge i grupper og i individuelle forløb på alle niveauer. Jeg tilbyder gerne klassiske processer, sparring, coaching mm. hvor jeg vil gøre mit for at sætte en tryg ramme for udvikling. Kontakt mig så finder vi ud af hvad du har behov for.


Er du lige som jeg optaget af, hvordan vi kan komme et trin dybere og skabe større forandringer for dig som privatperson, som leder eller i din organisation, så skruer jeg gerne lidt op for intuition og energiarbejdet. Jeg kigger med og bliver lidt tydeligere på, forhindringer og hvordan, der kan skabes forandringer. Jeg arbejder på de indre planer med at sætte rummet og gennem øvelser og dialog guider jeg til større bevidsthed, – klarhed og balance. Det er et godt fundament til videre arbejde uanset kontekst. En klient sagde en gang det er lidt lige som om du arbejder i 3 dimensioner – det er måske et godt billede, for når jeg guider meditationer og energetiske øvelser oplever og erfarer vi situationer på et nyt, dybere niveau. En erfaring, eller indre hukommelse, som vi kan vende tilbage til, og som vi kan bruge i vores videre liv. Jeg vil altid tilpasse form og indhold efter det eller de mennesker, der er tilstede, så alle guidninger vil opleves personlige og specifikke for netop dig.

Jeg tilbyder sessioner for private og virksomheder/ledere det kan være her hos mig online eller hos jer. Jeg er lige nu meget optaget af, hvordan vi kan skabe bæredygtighed og balance både på det private og individuelle niveau, i organisationer. og verden omkring os. Det kan for eksempel være klar og balanceret ledelse, mere bevidsthed og balance i vores relationer og i samarbejde, indre balance og støtte i eget ståsted og mindre stress og sygefravær. Men også visioner der spiller bedre sammen med en mere bæredygtig verden.

Tilmeld dig nyhedsbrev her!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.