Ledelse i klarhed og balance

Mest for organisationer og ledelse


Velkommen dejligt du fandt vej.

Her kan du læse lidt mere om hvad jeg kan tilbyde dig og din organisation


Bæredygtig ledelse

Lederudvikling

Første hold er nu sat og jeg glæder mig til vi går i gang d. 17. juni.

Jeg har over tid talt med mange pressede mennesker, både ledere og medarbejdere. Mennesker som over tid på forskellig vis har mistet sig selv i deres arbejde. Vil du også ønske, at det var anderledes, og har du erkendt, at mere af det samme ikke er svaret, kan

det måske være noget for dig. Har du lyst til at undersøge, hvilke forandringer du kan skabe ved at kombinere det indre arbejde med din ledelsespraksis? Hvordan du fra et mere balance ståsted kan skabe forandringer for dig selv og din arbejdsplads? Skriv allerede nu , så du kan komme med når jeg lægger nye datoer ud. Læs mere i undermenuen


Lederudvikling

Hvor er vi på vej hen Plys? Det ved jeg ikke Grisling, men vi skyder en god fart.

Klarhed og balance er to nøglebegreber i min forståelse af god ledelse. Klarhed handler om at vide, hvor vi vil hen og hvordan vi kommer derhen. Balance handler om ikke at miste sig selv på vejen når pres og kompleksitet, valg og prioriteringer, står i kø på vores vej.

Kombinationen af traditionelle ledelsestilgange og min mulighed for at se med på et intuitivt niveau supplere med energiarbejde og meditative teknikker, giver os mulighed for sammen at skabe dig et solidt fundament til træffe kloge beslutninger og udføre god ledelse.

Tid til fordybelse – skal I arbejde med udvikling, strategier og visioner og er I ikke tilfredse med at gøre det sammen som I plejer, så kan en dag med fordybelse være en mulighed.

Jeg sætter rammen for at i kommer et skridt dybere og finder ind i et dybere sted af ro og balance, og en højere grad af klarhed. Vi stopper downloading – det vi plejer – og går i bundet af U´et. Det giver mulighed for at finde nye mere bæredygtige og langtidsholdbare løsninger og beslutninger.


Bæredygtig ledelse

Hvis vi ikke ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen” (kinesisk ordsprog)

Med erfaring fra en biologisk, en pædagogisk, og en organisatorisk bæredygtighedsdagsorden, er jeg ikke i tvivl om, at fremtiden kalder på ledere, der forstår denne dagsorden. Hvis vi skal lykkes med at vende udviklingen, har vi brug for ledere, der har mod til gå i nye retninger og sætte nye dagsordner, med bæredygtighed for øje. Vi har brug for ledere, der dybt i hjertet forstår betydningen af, hvordan alting – mennesker, natur og klodens ressourcer, – er gensidigt forbundet.

Når jeg taler om balanceret, bæredygtig ledelse tænker jeg det derfor ind på flere niveauer.

  • Balance i eget liv
  • Balance for medarbejdere
  • Balance for organisationen/virksomheden så “der skabes værdi uden at over- eller misbruge de ressourcer vi har til rådighed” (Brundtland rapporten 1987).
  • Det betyder at forbrug af ressourcer er i balance med kloden og mennesker og naturen omkring os.

Første skridt på enhver rejse starter med det første skridt.

Har du brug for sparring eller guidning på vejen tilbyder jeg skræddersyede forløb for dig eller din organisation.

Temadage

Udover min erfaring som proceskonsulent er jeg ret optaget af, hvordan vi kan udvikle trivsel, samarbejde og kommunikation på arbejdspladsen gennem fokusering og meditation. Hvordan det påvirker vores samarbejde og arbejdsglæde og om det reducerer vores oplevelse af stress og kan nedbringe sygefravær.

Hvis du også tænker i disse baner så kontakt mig gerne.

Treat og retreat

Treat and retreat er en mulighed for at invitere dine medarbejdere eller lederkolleger på en dag med fokus på at lande i sig selv. Det kan være at I har brug for at lande efter en hektisk periode, eller står overfor nye udfordringer med mange beslutninger, som kræver knivskarpt fokus, eller….

Jeg lægger vægt på at skabe en rolig ramme og tilpasser dagen efter jeres erfaringer og mål med dagen.

Stresshåndtering og stresscoaching

Der er alle mulige gode grunde til at skabe organisationer, hvor vi ikke bliver stressede af at gå på arbejde, men summen af mange aspekter i vores liv kan gøre os alle sårbare og når skaden er sket, kan det være nødvendigt at finde tilbage til sig selv igen.

Her kan stresscoaching være en mulighed.

Jeg bruger meditation, meditative øvelser, og energiarbejde som et supplement, for at skabe et rolig fundament at arbejde sig op fra. Organisatorisk rekvirerede forløb koordineres løbende med nærmeste leder.Tilmeld dig nyhedsbrev her!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.