Private kunder

Klarhed og Balance

Mest for private kunder

Velkommen dejligt du fandt vej.

Her kan du læse mere om tilbud om individuelle samtaler.

Klarsyn og energiarbejde

Spirituel vejledning

 At vove er at tabe fodfæste en stund. Ikke at vove er at tabe sig selv. 

(inspireret af Kirkegaard)

Når du kommer til klarsyn hos mig vil jeg gerne høre, hvad du har på hjertet og tage udgangspunkt i det. Stille bevæger jeg mig med ind ad de stier, der viser sig og hjælper dig med at komme hjem, tilbage, i kontakt med, det du har glemt eller ikke ser på din vej. Jeg har en ret stærk etik omkring mit arbejde, og forsøger at vejlede og skabe et grundlag for, at du kan træffe de bedste beslutninger for dig i dit liv.

Klarsyn er et øjebliksbillede, der på dagen har en stor sandhedsværdig, men måske ikke har det på den lange bane. Skal jeg skifte job, gå fra min mand flytte osv. alle gode spørgsmål og som på dagen kan tolkes til: det er nok en god ide, der er virkelig dårlig energi her. I stedet vil jeg hellere se på, hvad der forhindrer dig i at trives, der hvor du er. Når du finder ind i dit center og ser på, hvad der er på spil, kan du gøre noget ved det. Betyder det at du alligevel vælger at gå, så gør du det på et bevidst grundlag.

Når vi går den vej rammer vi oftest noget, der ligger lag under, enten fra dette eller tidligere liv, og det er her healing og energiarbejdet starter. Det kan være et stille arbejde, men for mig bliver det oftest til guidninger, hvor du får mulighed for at følge med og i flere planer mærke de forandringer vi arbejder med. Det betyder at du får noget med dig hjem, som du kan støtte dig til på din vej videre.

Det kræver mod at gå den vej, men på den lange bane bibeholder du din integritet og du får mulighed for at få ryddet op i det helt grundlæggende, der giver benspænd og gentager mønstre igen og igen. Du får mulighed for at slippe fri og gøre noget andet.

Hvis du vælger at taget springet ind i resten af dit liv sammen med mig kan du bestille tid på mail eller SMS.

En session koster 800 kr. for en time.

Coaching og stresshåndtering

Gud give mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan, og visdom til at se forskellen. (Sindsrobønnen)

Jeg tilbyder coaching både på livet generelt, men også som håndtering i forbindelse med stress.

Jeg tager afsæt i det som du har brug for at have i fokus. Når vi går i gang viser det sig ofte at jeg kommer til at gøre brug af hele værktøjskassen efter behov. Vi kan kalde det en god blanding af coachteknikker, præsentation af forskellige modeller, meditative øvelser og guidens og energiarbejde. Det er min erfaring at det er en rigtig god kombination, og at du allerede første gang går derfra med en oplevelse af ro. Det giver håb og det giver dig redskaber til selv at navigere og aktivere din pauseknap. Gennem opfølgende sessioner opbygges dit indre fundament så du bliver bedre og bedre til at holde fast i dit indre anker og bliver i stand til at sortere og prioritere klogt i dit liv.

Tænker du det kunne være noget for dig så skriv en mail/SMS eller ring så finder vi en tid.

En session koster 800 kr. for en time.

Afbud senest dagen før ved sygdom er det OK at melde afbud samme morgen. Udeblivelse fra aftalen faktureres med 500 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrev her!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.