Kunde udtalelser

Læs mere her

Kursusforløb i Bevidst og balanceret ledelse

Hver lederuddannelse kan noget særligt. Én traditionel lederuddannelse giver en god solid teoretisk ballast men ikke helt de praktiske værktøjer som jeg har manglet i mit ledelsesarbejde.

Hos dig har jeg fået noget andet. Jeg har sammen med 6 andre ledere fra forskellige organisationer været på en rejse med dig som rejseguide, hvor du har præsenteret os for en kuffert fyldt med forskellige livssyn, tilgange og værktøjer krydret med et strejf af tilpassede ledelsesteorier.


Jannie

Leder

Kursusforløb i Bevidst og balanceret ledelse

Jeg har oplevet kursusdagene som et trygt rum, hvor 1-2 meditationer har skabt en ekstraordinær ro og nærvær i rummet som jeg ikke tidligere har oplevet på et ledelsesforløb. Det har for mig givet en dyb ro og skabt mulighed for virkelig at mærke mig selv og mine rejseledsagere i hver vores ledelsesroller. Med Nete som guide har det været en naturlig del af forløbet at gruppen i fortrolighed har delt overordnede tematikker om det der er svært, det der lykkes og sammen skabt et lærings- og refleksivt rum med udgangspunkt i vores virkelighed som ledere.Leder

Kursusforløb i Bevidst og balanceret ledelse

 Forløbet har haft stor betydning for mig og gjort mig bevidst om hvor stor betydning enkle værktøjer og et refleksivt rum har for hvordan jeg både passer bedre på mig selv i mødet med udfordringer samtidig med at jeg også gør mit bedste for at passe på mine omgivelser.

Helt konkret har jeg gennem forløbet fået præsenteret tilgange og værktøjer som jeg gennem månederne har plukket i og tilpasset, så de nu passer til mig og den organisation jeg er en del af. Det har givet mig min egen visuelle version af praksisværktøjer – så jeg nemmere kan navigerer gennem oprørte vande samtidig med at jeg står i mig selv som den jeg er.

Jannie

Leder

Nete er min sikkerhedsline, når lederopgaverne/udfordringerne er uoverstigelige.

Hun har givet sparring og coachet i håndtering af:

 

·  det udfordrende samarbejde, hjælp til at genfinde sig selv og troen på egne evner

·  helt konkrete personaleudfordringer

·  stresssymptomer for at tage dem i “opløbet”

 

Jeg vil til enhver tid anbefale Nete

Jytte Wendelboe 

Leder

Jeg vil gerne give mine varmeste og bedste anbefalinger til Nete.

Nete er troværdig, nærværende og formår at skabe et tillidsfuldt rum, som skaber de optimale rammer for udvikling og refleksion. Efter jeg blev ramt af stress, har samtalerne med Nete været en stor medvirkende faktor i min proces, hvor jeg har opnået større forståelse for mig selv og øget min indre bevidsthed for på den måde at kunne skabe en mere balanceret hverdag – både arbejdsmæssigt men også privat. Nete har på fineste vis hjulpet mig tilbage til min indre kerne, hvor jeg blandt andet er blevet i stand til at kunne mærke efter i min krop og stole på de følelser, der opstår. Nete har givet mig værktøjer til at anskueliggøre processer med nye perspektiver, som jeg for altid vil have med mig i min videre proces.

Sarah

Faglig koordinator

Meditationen på bare 30 minutter om ugen har hjulpet mig til at skabe ro i en ofte stresset og travl hverdag.

Arbejdet med vejrtrækning og fokus på fodfæste giver en mental stabilitet. De øvelser Nete bruger kan anvendes i mange sammenhænge og kan både hjælpe med at holde fast på sig selv, tage tempoet ud af situationen og give ro, når den kan være sværest at finde.

Mette

Chefkonsulent

I mit arbejde er jeg meget i ”hovedet”. Meditationen med Nete giver mig mulighed for at få føling med det der sker i kroppen.

Med vejrtrækningen har Nete lært mig at tage en mental elevatortur, så jeg får ryddet tankerne i hovedet og mærker, at der er fast grund under fødderne.

Medarbejder

Jeg har aldrig troet at jeg kunne finde ud af at meditere,

men den tydelige guidning Nete giver undervejs betyder, at jeg kan gå ind i øvelserne og få hjælp til at fokusere.

Medarbejder